Malgrat que sembli una notícia fora de lloc, és curiós que un restaurant australià prengui una determinació com aquesta de reprendre als seus clients sinó s'acaben el menjar; en una paraula tornem als vells temps de les etapes escolars que t'obligaven a menjar-te tot el que et posaven en el plat i no deixar cap engruna a menys que t'enxampessin i te'n tornessin a posar un altre.
La propietària d'un restaurant australià, cansada de veure les restes de menjar que deixaven els seus clients, els va ordenar que mengessin tot el que hi havia en els seus plats o paguessin una multa o no calia que hi tornessin més.
La xef Yukako Ichikawa va introduir un descompte d'un 30 per cent per els qui demanin a Wafu, un restaurant en el suburbi Surry Hills de Sídney que es descriu a si mateix com a "cuina japonesa lliure de culpa".
"Per contribuir a un futur sostenible demanem una mica més als nostres clients que altres restaurants", assenyala en una llista de les polítiques del seu restaurant que està penjada en la porta del local, amb lloc per 30 comensals.
La nova política d'un restaurant a Sidney, exigeix als seus clients acabar amb tot el menjar que es demani o no cal que hi tornem més..
Encara que sembli exagerat, un restaurant va decidir posar-li fi als desaprofitaments.
Els clients d'aquest lloc han d'acceptar els nous termes que, entre altres coses, inclou l'obligació de finalitzar tot el menjar que es demana. De no fer-ho el client no serà benvingut novament en el lloc.
Yukako Ichikawa, xef i propietària del restaurant, Wafu, en el suburbi Surry Hills de Sidney (Austràlia)que es descriu a si mateix com a "cuina japonesa lliure de culpa".
Les persones que decideixen menjar en aquest establiment rebran un 30 per cent de descompte, però s'ho han de menjar tot, ja que la propietària d'aquest restaurant assegura.
Una llista de les polítiques del restaurant estan penjades en la porta del local i entre altres coses Ichikawa requereix que cal acabar el nostre menjar requereix que tot el que sigui comestible sigui ingerit, excepte rodanxes de llimona, gari (gingebre que se serveix amb sushi) i wasabi.
El menú també aclareix que els vegetals i les amanides d'acompanyament NO són decoratives, també en són part del menjar.
No només estem compromesos amb servir menjars que nodreixin i respectin el cos sinó dedicats activament a la noció de prevenció de la despesa i a prendre seriosament la nostra responsabilitat amb el medi ambient i fer-ho més sostenible cara al futur, assenyala en un comunicat en el seu lloc d'internet.
Si aquestes estrictes normes a l'hora de menjar són massa per a un famolenc mesurat, el millor serà triar un altre restaurant.
Cadascú que tregui les seves pròpies conclusions.
Font:. http://www1.voanews.com
dimarts, 8 de juny del 2010
T'acabes el plat que has demanat o no cal que tornis a aquest restaurant australià
Etiquetes de comentaris:
curiositats
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada