dimarts, 30 d’abril de 2013

Unes postres pels més llaminers, però també pels més rics!!

En un món, cada cop més ple de pobresa, et fas creus quan trobes notícies com aquesta, que et posen els pels de punxa i et fan xisclar i dir:  Però en quin món vivim, és possible, que uns tant i altres tan poc?
De veritat és una incongruència molt gran, però, alhora no deixa de ser una realitat palpable, quan la Humanitat fa mans i mànigues per sortir de la crisi, hi ha col·lectius que sembla que això no vagi amb ells, quina llàstima, si una part dels guanys d'aquestes postres es dediquessin a resoldre problemes cabdals, potser aconseguiríem millorar l'estatus social de molts paisos que lluiten per sobreviure i que no tenen ni un mos de pa per menjar. 



Els llocs HotelBlog i Forbestraveler van seleccionar els deu més luxosos i exclusius; la llista inclou maduixes amb diamants, pastís de fulla d'or i fins a una joia en xocolata

Domes Truffle IceDome's Truffle Hissi. Es ven en el restaurant Mezzaluna de la capital tailandesa, Bangkok. Està compost per un gelat de tòfona Perigord en capes amb coberta de xocolata i fulles d'or comestible, banyat amb una copa de cognac Moyet Tres Vieille Gran Champagne No. 7. El seu preu és de 200 dòlars.
postres-de-lujo-Domes Truffle Ice

.
 The Madeleine Truffle. Està feta amb xocolata Valrhona i crema fresca, es deixa reposar durant 24 hores en oli de tòfona pur i beines de vainilla. Es forma damunt d'una tòfona Perigord i es ruixa de cacau en pols. Només es troba a la venda sota comanda i es lliura en una caixa de plata per a joies. És elaborada pel danès Fritz Knipschildt. Es ven en la seva tenda oficial en l'estat nord-americà de Connecticut. El preu per unitat és de 200 dòlars.
postres-de-lujo-The Madeleine Truffle


Xocolata Variation. Es pot degustar en el restaurant de l'Hotel Lebua a Bangkok i és tota una barreja de sabors. Consta de diverses postres en un sól.; un sorbet de champagne Louis Roederer Cristall Brut 2000, una cullerada d'or comestible i mousse de maduixa i xocolata, tot això banyat en cognac. Surt a un preu de 640 dòlars.

Chocolate VariationBrownie Extraordinaire with Saint Louis. És un brownie recobert d'avellanes cobertes amb caramel. Se serveix al costat d'una ampolla clàssica de perfum de cristall Saint Louis que conté un rar vi "Quinta de Noval 1996" usat per refrescar la boca abans de cada mossegada a les postres. El seu cost és de mil dòlars. Es ven a l'Hotel Tropicana d'Atlantic City, a Nova Jersey.
postres-de-lujo-Chocolate Variation

 
Golden Opulence Sundae. És el sundae més car del món. Està fet de gelat de vainilla de Tahití banyat d'una infusió de vainilla fumada de Madagascar i cobert per una làmina d'or comestible de 23 quirats. Es menja amb una cullerada d'or i s'acompanya d'un petit bol de caviar dolç que es degusta amb una cullera de nacre. El seu preu és de mil dòlars i se serveix en el popular Serendipity 3 de Nova York.
postres-de-lujo-Golden Opulence Sundae
 Sultan's Golden Cake. La seva preparació porta un temps de 72 hores i solament es troba disponible sota comanda. Està compost per una llesca d'or comestible que cobreix el pastís. S'esquitxa de préssecs, figues, peres i altres fruites que s'han marinat prèviament en rom jamaicà durant dos anys. El seu preu és de mil dòlars i es pot sol·licitar en el restaurant de l'hotel Ciragan Palace Kempinski a Istanbul, Turquia.

postres-de-lujo-Sultan's Golden Cake



Brownie ExtraordinaireMacarons Haute Couture. Els macarones són un de les postres tradicionals de França. Fets a base mantega, merenga i xocolata  Aquests pastissos "d'alta cuina" es poden trobar en la pastisseria Pierre Hermé de la capital francesa. 
postres-de-lujo-Brownie Extraordinaire
Macarons Haute Couture 
El preu depèn dels ingredients que s'utilitzin per preparar-se encara que per mitjana es poden gastar 7 mil dòlars.

postres-de-lujo-Macarons Haute Couture