De veritat és una incongruència molt gran, però, alhora no deixa de ser una realitat palpable, quan la Humanitat fa mans i mànigues per sortir de la crisi, hi ha col·lectius que sembla que això no vagi amb ells, quina llàstima, si una part dels guanys d'aquestes postres es dediquessin a resoldre problemes cabdals, potser aconseguiríem millorar l'estatus social de molts paisos que lluiten per sobreviure i que no tenen ni un mos de pa per menjar.
Els llocs HotelBlog i Forbestraveler van seleccionar els deu
més luxosos i exclusius; la llista inclou maduixes amb diamants, pastís de
fulla d'or i fins a una joia en xocolata
Domes Truffle IceDome's Truffle Hissi. Es ven en el
restaurant Mezzaluna de la capital tailandesa, Bangkok. Està compost per un
gelat de tòfona Perigord en capes amb coberta de xocolata i fulles d'or
comestible, banyat amb una copa de cognac Moyet Tres Vieille Gran Champagne No.
7. El seu preu és de 200 dòlars.
.
The Madeleine Truffle. Està feta amb xocolata Valrhona i
crema fresca, es deixa reposar durant 24 hores en oli de tòfona pur i beines de
vainilla. Es forma damunt d'una tòfona Perigord i es ruixa de cacau en pols.
Només es troba a la venda sota comanda i es lliura en una caixa de plata per a
joies. És elaborada pel danès Fritz Knipschildt. Es ven en la seva tenda
oficial en l'estat nord-americà de Connecticut. El preu per unitat és de 200
dòlars.
Xocolata Variation. Es pot degustar en el restaurant de
l'Hotel Lebua a Bangkok i és tota una barreja de sabors. Consta de diverses
postres en un sól.; un sorbet de champagne Louis Roederer Cristall Brut 2000,
una cullerada d'or comestible i mousse de maduixa i xocolata, tot això banyat
en cognac. Surt a un preu de 640 dòlars.
Chocolate VariationBrownie Extraordinaire with Saint Louis.
És un brownie recobert d'avellanes cobertes amb caramel. Se serveix al costat
d'una ampolla clàssica de perfum de cristall Saint Louis que conté un rar vi
"Quinta de Noval 1996" usat per refrescar la boca abans de cada
mossegada a les postres. El seu cost és de mil dòlars. Es ven a l'Hotel
Tropicana d'Atlantic City, a Nova Jersey.
Golden Opulence Sundae. És el sundae més car del món. Està
fet de gelat de vainilla de Tahití banyat d'una infusió de vainilla fumada de
Madagascar i cobert per una làmina d'or comestible de 23 quirats. Es menja amb
una cullerada d'or i s'acompanya d'un petit bol de caviar dolç que es degusta
amb una cullera de nacre. El seu preu és de mil dòlars i se serveix en el
popular Serendipity 3 de Nova York.
Sultan's Golden Cake. La seva preparació porta un temps de
72 hores i solament es troba disponible sota comanda. Està compost per una
llesca d'or comestible que cobreix el pastís. S'esquitxa de préssecs, figues,
peres i altres fruites que s'han marinat prèviament en rom jamaicà durant dos
anys. El seu preu és de mil dòlars i es pot sol·licitar en el restaurant de l'hotel
Ciragan Palace Kempinski a Istanbul, Turquia.
Brownie ExtraordinaireMacarons Haute Couture. Els macarones
són un de les postres tradicionals de França. Fets a base mantega, merenga i
xocolata Aquests pastissos "d'alta
cuina" es poden trobar en la pastisseria Pierre Hermé de la capital
francesa.
Macarons Haute Couture
El preu depèn dels ingredients que
s'utilitzin per preparar-se encara que per mitjana es poden gastar 7 mil
dòlars.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada